Zeytin Otel, Altınoluk’ta, denize 150 metre mesafede bulunuyor. Toplamda 20 odası bulunan tesiste, yarım pansiyon hizmeti mevcut. Ek olarak otelde, özel plaj, otopark ve mescit bulunuyor.
Zeytin Otel Konumu:
Edremit, Altınoluk’ta, denize 150 metre mesafede yer alan Zeytin Otel, Altınoluk merkeze 5 km, Küçükkuyu’ya ise 3 km uzaklıkta.
Zeytin Otel Odaları:
55 yatak kapasiteli, toplamda 20 odası bulunan Zeytin Otel, dağ ve deniz manzaralı odalarında kablosuz internet bağlantısı, balkon, banyo, tuvalet, eşya dolabı, 24 saat sıcak su, klima, uydu yayını ve televizyon bulunduruyor.
Zeytin Otel Tesis İmkanları:
Ege Denizi’ne yürüme mesafesinde olan ve özel plajı bulunan Zeytin Otel’in, şezlong ve şemsiye hizmeti de mevcut. Otopark ve mescit imkanları da olan tesiste, 0 - 6 yaş arası çocuklarda konaklama ücretsiz.
Zeytin Otel Yemek Hizmetleri:
Yarım pansiyon anlayışıyla hizmet veren Zeytin Otel, açık büfe sabah kahvaltıları ve akşam yemekleri servis ediyor. Zeytinyağlılar başta olmak üzere pek çok ev yapımı lezzeti tadabileceğiniz Zeytin Otel’de, isteğe bağlı sunulan aperitif çeşitleri de mevcut.
Zeytin Otel Çevre Aktiviteleri:
Altınoluk’un plajlarında serinleyip, güneşlenebileceğiniz gibi başta zeytinyağlılar olmak üzere Ege’ye özgü lezzetleri tadabilir, Akçay’da gün batımını izleyebilir, Kaz Dağları’nın eteklerindeki, bol oksijenli doğasında yürüyüşler yapabilir, Hasanboğuldu ve Sutüven Şelaleleri’ni görebilir, hediyelik eşyalar satın alabilirsiniz.
Arkadaşlar zeytin otele Çanakkale gezilerinizde uğramadan geçmeyin biz antalya Erman turizm olarak işletme sahibi Saygıdeğer hanimefendi Havva hanım ve değerli eşi mehmet beye teşekkürler ederiz sanki kendi evimiz rahatlığıyla rahat ettik Sağolun varolun
Altınoluk'ta harika bir otel. Hiç düşünmeden gidin bu kadar samimiyet kimsede yok mükemmel insanlar orda çalışanlar 👍
Tatil planı yapmadan ani karar vermemize rağmen zeytin otel hem personelleri ile hem de hizmeti ile gayet güzel ağırlıyor misafirlerini. Kendinizi yabancı hissetmiyorsunuz bu sayede.. Eşimin tesettürlü olması ve rahat etmesi çok önemliydi bu rahatlığı sağladıkları için tayfun abi ve eşinin güleryüzlülüğü ve yardım severliligi için ayrıca teşekkür ediyoruz. Fatma teyzenin güleryüzü ve sıcak samimiyeti için teşekkür eder ellerinden öperiz:) ve unutmadan söylemek isterim ki akşam yemekleri gayet lezzetli.
Ağustosta ailecek bir hafta tatilimizi Altınoluk Zeytin Otel`de geçirdik. Çok memnun kaldık; yemekler güzel, odalar tertemiz, denize yakın, denizi pırıl pırıl ve kalabalık değil, rahat edeceğiniz bir aile ortamı. Buradan otel çalışanlarına ve bizimle yakından ilgilenen Oğuzhan`a tekrar teşekkür ediyorum. (Giderseniz oralarda yaygın olan kültür turlarına da katılmanızı tavsiye ederim, biz Kaz Dağları ve Efes turuna katıldık, çok güzeldi, sabah otelin önünden alıyorlar rehber eşliğinde akşama kadar gezdirip tekrar otelin önünde bırakıyorlar)